Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам ли аларма ? ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

микрофона е точно между обемните датчици
    и не е задължително да имаш аларма или телефон за да имаш модула на тавана
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Сега започнах да навързвам нещата Най вероятно свободните ми букси на тавана които не знам за какво са са за тези обемни датчици В багажника където трябва да е модула на алармата имам свободна букса И щом като АЦС няма нищо общо към алармата то би трябвало ако наслагам липсващите елементи да имам аларма А къде се намира сирената за да потърся и там за свободни букси
      ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
        Сега започнах да навързвам нещата Най вероятно свободните ми букси на тавана които не знам за какво са са за тези обемни датчици В багажника където трябва да е модула на алармата имам свободна букса И щом като АЦС няма нищо общо към алармата то би трябвало ако наслагам липсващите елементи да имам аларма А къде се намира сирената за да потърся и там за свободни букси
        Сирената на фабричната аларма се намира вградена в самия модул на алармата.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Сирената на фабричната аларма се намира вградена в самия модул на алармата.
          Така ново развитие по темата оказа се че аларма имам но е изключена намерих копчето. А свободната букса за която се чудех се оказа за ремарке ( така разбрах от елерма)
          имам само един ключ с колата без никакви кодове( само за ицс и навигацията)
          Ако успея по някъкъв начин да превключа това копче в положение ON какво ще стане
          Attached Files
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Колега буксата от последната снимка ли е тази която мислиш че е за ремарке

Comment

Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
              Колега буксата от последната снимка ли е тази която мислиш че е за ремарке
              Да точно тя и аз си мислех че е за алармата но не е

Comment

Или пробвай от някои колега ключето,или си намери от покер машина или електронна игра.
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Е гати Голяма обърквация Аз си мислех че това е буксата на алармата Преди година свалих теглич с инсталацията и го монтирах на моята Тази букса не съм я ползвал И преди малко си помислих че тя е за алармата Но май пак съм грешал

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Или пробвай от някои колега ключето,или си намери от покер машина или електронна игра.
                    А код някъв иска ли алармата

Comment

Е нали не е вързана с АЦС Къде ще и пишеш кода Би трябвало да няма

Comment

Моля помагайте. Така и не успях да разбера имам ли аларма или не. Нямам ключе, но колата нямаше и кодовете (наложи ми се разкодиране на ICS-a), така че не очаквам и да е имало ключе да го имам. Рових се в багажника в страничната кора но не мога да разбера имам ли или не. Качете снимка как изглежда алармата за да видя. Имам въпросната празна букса и мислех и аз, че е за това но явно не е. Прикачвам 2 снимки на релетата и една на кората при затворено капаче. Има една черна кутийка при релетата, която не знам за какво. Помогнете моля ви...
                        Click image for larger version

Name:	20120426_001.jpg
Views:	1
Size:	95.5 Килобайта
ID:	2315118

Click image for larger version

Name:	20120426_002.jpg
Views:	1
Size:	97.7 Килобайта
ID:	2315119

Comment

Нямаш заводска аларма.

Comment

Първоначално публикувано от tweety Покажи съобщение
                            Моля помагайте. Така и не успях да разбера имам ли аларма или не. Нямам ключе, но колата нямаше и кодовете (наложи ми се разкодиране на ICS-a), така че не очаквам и да е имало ключе да го имам. Рових се в багажника в страничната кора но не мога да разбера имам ли или не. Качете снимка как изглежда алармата за да видя. Имам въпросната празна букса и мислех и аз, че е за това но явно не е. Прикачвам 2 снимки на релетата и една на кората при затворено капаче. Има една черна кутийка при релетата, която не знам за какво. Помогнете моля ви...
                            [ATTACH]93657[/ATTACH]

[ATTACH]93658[/ATTACH]
                            Тази черна кутийка ти е управляващия модул на задните стъкла

Comment

Все още не съм си намерил ключе за алармата, пробвах на няколко пъти да си измайсторя но се оказа доста трудна задача. За тези модели които са с заводска аларма, трябва ли да има реле до акумулатора или не. Според някои източници това реле е само за моделите без аларма

Comment

Колеги да ви хвърля в музиката , при мен от зад в багажника няма въобще къде да слагаш ключе нито пък и имам такова , а фабрична аларма си имам на 100% ЩО Е ТО
                                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Working...
                                X